fbpx
loder

Asisten Asosiasi

"Ora ana kesetaraan perawatan mung kanthi nyedhiyakake siswa, fasilitas buku, guru, lan kurikulum sing padha; kanggo siswa sing ora ngerti basa Inggris diramal sacara efektif saka pendhidhikan sing migunani ”
(Lau v. Sundhul 1974).

Pangertosan lan Nguasai Konten

Nalika siswa pindhah menyang basa anyar, biasane bakal ngerti babagan isi kasebut sadurunge duwe kawruh sing nggarap kabeh tembung sing bakal ditemoni. Akeh siswa sing sinau basa anyar mbutuhake dhukungan tambahan ing kelas kanggo njaga kanca-kancane, nanging dhukungan iki ora mesthi kasedhiya, lan para siswa kasebut asring nyuda. Explico Assistant ™ menehi padha karo asisten instruksi full-demand kanthi lengkap. Sembarang konten sing dicithak saiki bisa diakses ing basa asli lan maca kanthi banter kanthi basa anyar (utawa basa asli). Tembung individu bisa ditetepake lan gambar kanthi grafis - kabeh tombol sentuhan. Ing setelan akademik, siswa sing bisa nggunakake basa anyar saiki bisa terus karo para kanca sing anyar liwat alat sing gampang digunakake.

Readico Reader

Explico Asisten ™

Explico Assistant ™ menehi akses menyang siswa kelas loro kanggo njaluk akademisi konten ing kabeh tingkat.

  • Kurang keahlian ing basa nomer loro ora dadi alangan kanggo ngakses konten akademik
  • Dhukungan cepet kanggo Mahasiswa Basa Inggris babagan kabeh aspek kurikulum tanpa butuh staf tambahan
  • Saka K-12 lan luwih, siswa sinau nomer loro saiki bisa tetep dadi ora pati cetho kanggo ngrungokake, ngerteni, lan sinau konten sing dibutuhake

Nggawe Bahan Pendidikan sing kasedhiya kanggo Kabeh Wong

Kanthi teknologi sing ditundha paten, Explico Tools ™ nyedhiyakake sistem sing gampang digunakake kanggo para siswa kabeh umur. Kayata duwe padha karo duwe asisten instruksi sepenuh masa. Kanggo biaya staf kurang saka sak jam tuturan langsung, saben siswa saiki bisa nikmati dhukungan jam kanggo mangertos lan ngerti isi akademik sing dibutuhake ing basa liya. Explico ™ kerja nganggo luwih saka 140 basa jagad kanggo njamin siswa entuk dhukungan sing dibutuhake supaya bisa sukses nalika sinau nganggo basa kapindho sing dibutuhake. Explico Tools ™ nggunakake ora mung terjemahan menyang basa asli, nanging uga pangenalan, definisi, audio, lan grafis kanggo tembung kanggo menehi kawruh sing efektif babagan konten kelas sing diwulang.

nggegirisi
Siswa

Explico Tools ™ ngrembug tujuan kembar supaya siswa bisa ngetrapake keahlian nganggo basa liya nalika uga ngakses lan ngerti konten tingkat kelas sing cocog ing wektu sing padha.

nggegirisi
Pendidik

Kanthi Eksico Tools ™, instruksi level kelas bisa diakses kanggo siswa kelas loro. Piranti kita nyedhiyakake akses mandhiri mandhiri lan kontes ing akademisi liwat terjemahan basa asli, aplikasi basa transisi, audio, lan grafis scaffolded ing tingkat K-12 lan luwih.

nggegirisi
Perusahaan

Explico Tools ™ mbisakake manajer distrik ngasilake laporan sing terus-terusan kanthi rinci babagan kabeh siswa sing nggunakake alat kita - saka siswa konten nemokake akeh tantangan kanggo tembung sing tepat sing dadi kesandhung kanggo keahlian ing basa kaloro.

Explico Asisten ™

"Sampeyan isih ora nguji babagan matematika kasebut. Sampeyan nyoba ngerteni sepira ngerti babagan Inggris supaya bisa matématika. "

Saben sistem saben sekolah ing AS duwe siswa sing ora nganggo basa pribumi. Siswa iki berjuang sinau basa lan perjuangan anyar kanggo ngrampungake kerja. Bisa angel yen ora bisa ngerti isi kasebut ing basa sing bisa uga ora trampil, sing asring luwih adoh ing kabeh subyek.

Sekolah berjuang kanggo nyedhiyakake layanan sing dibutuhake kanggo para siswa kasebut, mula kenapa Explico Assistant ™ ngatasi celah kasebut lan menehi solusi kanggo njamin saben siswa basa kedua bisa entuk dhukungan sing dibutuhake, ing kabeh wektu, supaya bisa ngakses konten akademik kanthi sukses.

Explico Writer ™

Explico Writer ™ saiki lagi dikembangake. Kita tekun nggarap alat sing apik banget iki sing bisa digunakake para siswa nggunakake scaffolding, grafis, lan audio kanggo nulis crita, esai, lan tanggapan sing cocog karo akademik ing tingkat sing konsisten karo para remaja sing nganggo basa Inggris. Gabung dhaptar mailing kanggo nganyari babagan kasedhiyan.

Explico Dyslexia ™

Explico Dyslexia ™ saiki dikembangake. Kita kanthi tekun nggunakake alat sing apik banget iki supaya siswa bisa ngowahi kurikulum kelas ing font kanthi gampang diwaca dadi fon sing disesuaikan kanggo wong sing duwe disleksia. Proyek iki minangka semangat saka pendiri kita, Steven Schroedl, sing ngalami disleksia lan nemokake cara sing unik kanggo nguatake siswa supaya bisa njaga para kanca. Gabung dhaptar mailing kanggo nganyari babagan kasedhiyan.

Alat Eksico: Asisten ™ Writer ™ Dyslexia ™

Eksplisit Alat ™ kasedhiya ing papat penawaran level layanan. Iki ngidini sampeyan milih layanan Explico ™ sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Ing Explico, LLC, kita ngupayakake layanan sing luar biasa lan migunani kanggo nyedhiyani kabeh siswa sing cocog karo konten akademik.

Artikel Minat

Link menyang warta industri, laporan, lan crita liyane sing ana hubungane babagan pentinge sinau basa kedua kanggo akademik lan bisnis.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa
zh_CN简体中文 es_MXEspañol de México en_USEnglish pt_PTPortuguês ru_RUРусский ja日本語 tr_TRTürkçe ko_KR한국어 fr_FRFrançais de_DEDeutsch viTiếng Việt it_ITItaliano arالعربية jv_IDBasa Jawa