fbpx
loder

Nggoleki Testing Beta

Explico Reader ™ Nggoleki Testing Beta

Explico, LLC siap kanggo miwiti tes beta pisanan saka Explico Reader ™. Ing ringkesan cepet, aplikasi iki utamane kanggo para siswa kelas loro lan maca siswa sing ditantang. Kanggo uji beta, kita njaluk 10 pelamar kanggo panggunaan tambahan, sing minangka pangurus pendhidhikan, guru sing duwe siswa sing dadi siswa nomer loro lan / utawa asisten instruksional. Yen sampeyan kasengsem, klik ing link kene. Explico, LLC bakal milih pelamar sing paling cocog kanggo ujian babak iki. Yen sampeyan minat, nglamar sadurunge tanggal 1 Maret 2020. Matur nuwun kanggo mbantu mbantu tes beta.

Explico Reader ™ minangka panggunaan aplikasi IOS lan Andriod sing ngidini pangguna njupuk gambar lan ngrungokake konten sing diucapake kanggo wong asli lan / utawa languarge transisi:

Klik ing kene kanggo aplikasi https://www.explico.ai/en/explico-reader/

* Rencana level emas mbisakake teks pidato ing basa Native lan Transisi. Delengen Readico Reader kaca kanggo fitur rencana.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa