fbpx
loder

Asisten Eksplisit digawe kanggo Siswa Basa Inggris

Software ESL

Asisten Eksplisit digawe kanggo Peserta Belajar Basa Inggris, nanging uga alat sing cocog kanggo mbantu siswa apa wae sing berjuang maca. Diwiwiti ing gelar sekolah dhasar, siswa kudu bisa maca kanthi tingkatan ing babagan kelas. Malah wong-wong sing padha berjuang sethithik, cepet ketinggalan. Explico minangka pas banget kanggo siswa sing mbutuhake pitulung utawa pitulung, kalebu wong sing nandhang disleksia. Alat kita nggawe kabeh subyek, kabeh kurikulum bisa diakses, tanpa stres yen maca minangka alangan. Apa matématika, studi sosial, PE, utawa seni basa - Explico ngilangi alangan kanggo wong-wong sing isih bisa ngetren maca.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa