fbpx
loder

Taun sekolah COVID-19 wis beda banget

Explico - Inggris minangka Piranti Lunak Kedua

Mbalik sekolah, taun iki wis beda banget tinimbang taun liyane ing sejarah modern. Dadi akeh wong tuwa sing kuwatir bocah-bocah kasebut ditinggal luwih adoh. Siswa 14% sing nampa layanan pendhidhikan tambahan, pancen ditinggalake nalika kunci COVID-19 diwiwiti. Siswa sing dadi siswa kelas loro lan siswa sing kesusu maca ora bakal entuk dhukungan saka Plan Pendidikan Pendidikan Individu (IEP). Kanggo umume, taun iki durung katon luwih apik.

Bayangake siswa sampeyan ing kelas 6, bubar sekolah menengah. Bayangake manawa maca pancen angel banget kanggo dheweke. Dheweke kalebu sawetara level bahan nalika maca. Sajrone 5 taun kepungkur, dheweke bisa tetep bisa nerusake kelas amarga wis entuk dhukungan kanggo cacat maca. Dheweke duwe kelas maca khusus lan asisten instruksional kanggo mbantu dheweke njupuk kurikulum sing dibutuhake. Saiki mung online, ora ana sing kasedhiya kanggo nulungi. Dheweke entuk 30 menit seminggu karo spesialis sinau kanthi online. Ing minggu liyane, samesthine bisa ngrampungake matématika kelas 6, sejarah, seni basa, lan liya-liyane. Dheweke duwe kemampuan ing matematika nanging perjuangan maca masalah tembung tanpa wates. Sejarah lan seni basa kaya munggah gunung kaping telu saben dina. Taun sekolah iki nyebabake dheweke kuwatir, nangis, nesu.

Ing Explico, iki pancen skenario sing digawe kanggo aplikasi. Explico nggawe kabeh kurikulum sekolah - kurikulum sing ditugasake siswa sampeyan - bisa dingerteni dening para siswa sing sinau basa Inggris lan sing angel maca. Siswa sampeyan kanthi mandhiri bisa nindakake tugas sekolah sing diwenehake. Kanthi klik prasaja, Explico mindhahake kaca apa wae jinis karya sekolah, dadi audio scaffolded kanthi tembung utawa tutul paragraf. Karya sekolah bisa diwaca nganggo basa Inggris utawa salah siji saka 60 basa liyane ing donya. Saka TK nganti kuliah lan liya-liyane - Explico ngilangi alangan kanggo sinau.

Explico ditawakake kanggo lengganan individu lan kabeh kelas, sekolah, lan distrik sekolah. Tingkat perusahaan kanggo sekolah nglacak lan nganalisis data dening siswa. Spesialis sinau bisa ngerti persis tembung sing nantang siswa lan sepira kerepe. Teknologi paten sing ana ing Explico minangka cara kanggo ngganti pengalaman sinau Peserta Bahasa Inggris lan sing ora duwe kabisan maca. Kanthi kurang saka biaya sajrone bimbingan sajam, saben siswa sing mbutuhake bisa duwe akses menyang alat pamulangan dhasar, sing dikarepake lan mesthi kasedhiya.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa