fbpx
loder

Asisten Prakawis | 2020 Alat Pembelajaran Elektronik Gula Bunder

Explico, LLC - Inggris minangka Perangkat Lunak Kedua

Asisten Explico minangka alat pembelajaran generasi sabanjure kanggo Peserta Belajar Bahasa Inggris lan siswa sing berjuang maca.

On-demand, mesthi kasedhiya lan gampang digunakake kanggo saben TK ing kampus lan liya-liyane. Nggunakake kurikulum siswa sampeyan, teknologi paten-ngenteni Explico nggawe kurikulum kasebut bisa diakses. Kita ngilangi alangan kanggo sinau lan nyedhiyakake kesempatan nyata kanggo kabeh siswa supaya bisa sinau ing level bahan, sanajan level maca durung mahir.

Kanggo rega saben wulan sing kurang saka tutor sajrone sajam, Explico dadi asisten pembelajaran siswa sampeyan kanthi lengkap. Apa ing omah, online, utawa ing kelas, Explico minangka alat pertama kanggo ngowahi lanskap sinau kanthi nyata kanggo siswa sing butuh pitulung tambahan.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa