fbpx
loder

Tulung, Bocah Ora Bisa Maca Pakaryane!

Bocah Ora Bisa Maca Pakaryane! Kepiye carane dheweke kudu sinau?

Wah, taun iki pancen tantangan. Apa ana sing ana ing njaba, sing ora sabar ngenteni taun 2020 wis suwe ing kaca spion?

Sadurunge 'Rona teka ing kutha, sekolah wis angel kanggo siswa kita. Dheweke minangka Pelajar Inggris / Inggris minangka siswa Basa Tambahan sing wis pirang-pirang taun suwene ing institusi sing akeh banget ing negara liya. Nalika sinau jarak adoh dadi perkara, siswa sing isih enom isih ora ana gandhengane. Dhukungan saka Spesialis Pembelajaran lan guru Belajar Inggris pancen wis ilang. Sawetara menit dina kanggo mriksa, ora nutupi email tugas sing ora ana enteke, instruksi dawa kanggo tugas, tes, kuis, baris saka muter sing kudu ditindakake, lan kebingungan umum sing ana ing pendhidhikan jarak jauh.

Kurikulum adhedhasar cetakan minangka alangan paling penting kanggo ngakses pendhidhikan, kanggo bocah lan jutaan wong liya. Solusi dibutuhake lan pronto. Kanthi siswa, kita rumangsa ora wajar utawa pantes yen wong tuwa maca kabeh tugas, email, pesen teks, posting tanggalan, lan liya-liyane kanggo umure 12 taun. Sekolah kasebut nyoba ngrampungake masalah sing ora bisa diarepake. Dheweke nindakake sing paling apik, kanggo nggabungake pengalaman sinau jarak jauh kanthi sawetara bewara. Nanging… iki ora mbantu siswa kita.

Sing dibutuhake yaiku mukjizat. Ana prekara sing bisa maca saben PR, saben kaca buku teks, saben pesen email, lan liya-liyane - supaya siswa kita bisa mandhiri. Ora ana sing kasedhiya, mula dibangun maneh.

Pas kanggo miwiti taun ajaran anyar, saiki kita duwe aplikasi Explico Assistant. Aplikasi revolusioner lan apik tenan iki ndadekake siswa kita bisa njupuk gambar buku teks, maca buku, email, kaca PR - lan diolah dadi tembung sing bisa dirungokake kanthi banter. Ora ana sing ajaib! Iki interaktif lan bisa diakses, alangan sinau ora ana maneh. Kayane on-demand, Asisten Instruksional 24/7 ing jejere mejo.

Sanajan siswa wis sinau maneh, kita ngerti manawa Explico Assistant bakal dadi alat sing paling apik kanggo mbantu nutup kesenjangan pembelajaran lan bakal ngilangi alangan sinau. Kita ngerti manawa 20% siswa sing lagi ngupayakake pamaca saiki paling ora duwe kesempatan kanggo tetep bareng karo kancane level-grade.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa