fbpx
loder

Teknologi Bantuan Disleksia

Teknologi Bantuan kanggo Wong sing Disleksia.

Perkenalan iPads ing kelas, utamane kanggo siswa sekolah dhasar, wis kabukten bisa nambah kesempatan sinau lan wis dianggep sukses. Nalika pedhoman siswa umume entuk manfaat, luwih akeh, yaiku efek positif sing diwenehake Teknologi Bantuan kanggo 20% siswa kangelan maca. Amarga saben siswa sing duwe disleksia, tantangan maca, ora sinau, utawa sinau nganggo basa liya (ESL) mbutuhake penilaian individu lan strategi pembelajaran individu - Teknologi Bantuan dadi alat sing efektif lan efisien kanggo ngatasi kabutuhane para siswa.

Explico Assistant minangka Teknologi assistive sing dhasar lan revolusioner kanggo mbantu siswa sing ora duwe kemampuan maca level tingkat. Nalika nggunakake kurikulum siswa, transisi teknologi sing paten karo Explico Assistant, siswa sing ditugasake sekolah dadi alat scaffolded lan / utawa diterjemahake lan bisa digunakake sing ngrampungake alangan pembelajaran adhedhasar teks. Apa ilmu, sejarah, matematika, seni basa, utawa maca kanthi seneng - Explico nggawe siswa bisa ngrungokake karya sekolah - tembung kanthi tembung, paragraf lengkap, utawa kaca lengkap. Siswa bisa ngrungokake kerja ing basa sinau utawa basa asile. Salah sawijining fitur sing paling nyenengake yaiku khusus kanggo para siswa sing duwe DYSLEXIA. Explico Assistant nerjemahake karya sekolah dadi "Khas Tulisan Disleksia". Jenis huruf iki adhedhasar riset, kabukten bisa maca tembung kanthi luwih gampang tumrap wong sing ngalami disleksia.

Ing jagad EdTech sing terus berkembang, Explico Assistant dadi luwih penting kanggo mbantu siswa supaya entuk pendhidhikan kanthi cepet. Explico Assistant ngupayakake nyuda lan ngilangi alangan supaya siswa bisa ngakses kurikulum adhedhasar teks, kanthi cara supaya bisa sinau kanthi cepet karo kanca tingkat, kanthi dhukungan sing dikarepake 24/7 kanggo siswa sing mbutuhake paling


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa