fbpx
loder

Kategori: Warta

Teknologi Pembantu EdTech Generasi Sabanjure kanggo Mbusak alangan adhedhasar Teks kanggo Sinau
Kanggo siswa 15-20% sing kurang trampil maca, sinau jarak adoh nggawe sekolah sekolah dadi luwih angel. Minangka salah sawijining kulawarga, sing duwe siswa sing ora bisa maca ing level bahan, kita sadhar yen kudu ditindakake kanthi cepet kanggo bocah kasebut. Asisten Explico kaya duwe asisten instruksional sing dikarepake 24/7. Siswa kita wis ora rumangsa ketinggalan maneh amarga ora bisa ngakses kurikulum tinulis kanthi cepet kaya kancane tataran kelas. Asisten Explico ngatasi masalah kekurangan katrampilan maca, sing ngalangi supaya akeh siswa bisa ngakses kabeh karya sekolah kanthi efektif.
Kanthi klik sederhana, siswa saiki bisa njupuk gambar babagan karya sekolah - ilmu, matematika, seni basa, sejarah, lan malah maca kanthi seneng - lan nggawe karya sekolah dadi hal sing bisa dipelajari saiki. Teknologi sing tundhuk paten ing Explico ngidini para siswa bisa ngrungokake karyane ing salah sawijining basa. Para siswa ngrungokake saben tembung, paragraf lengkap, utawa kaca lengkap sekaligus. Dadi, kurang ketrampilan maca ora bakal dadi halangan sinau maneh. Siswa sing dadi siswa multibahasa utawa basa liya bisa ngrungokake bahane ing basa asale lan basa sinau. Siswa sing kangelan maca, kayata disleksia, saiki bisa sinau kanthi efektif lan efisien kanthi ngrungokake, kanthi jangkah sing padha karo kancane.
Ing Explico, kita kerja keras kanggo mesthekake yen sinau lan ngakses kurikulum kasedhiya kanggo kabeh siswa. Ora ana siswa sing kudu ditinggal amarga wis sinau jarak adoh utawa ora duwe spesialis sinau utawa asisten sing lungguh ing sandhinge. Siswa bisa lan kudu bisa sinau saka endi wae, mandhiri, lan rumangsa kepenak karo prestasine.
Saiki kasedhiya Explico ing app store Apple, gratis kanggo ndownload lan nyoba gratis. Kita nawakake rega langganan sing terjangkau kanggo individu lan model rega klompok kanggo sekolah, distrik sekolah, lan organisasi nirlaba liyane.

Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa