fbpx
loder

Piranti Lunak Explico

Explico - Inggris minangka piranti lunak Kapindho Basa

Software ESL kanggo Siswa

Asisten Explico menehi para pamiarsa basa liya lan maca sing nantang siswa sing wis tuntas akses ing konten akademik ing kabeh level. Inggris minangka Piranti Lunak Basa Loro gampang digunakake.

Explico Assistant nyedhiyakake padha karo asisten pribadi 24/7 kanggo siswa sing digunakake kanggo kabeh konten akademik lan maca. Alat sing gampang digunakake, ngidini siswa nunjuk lan ngeklik, banjur kabeh lan kabeh teks bisa diakses siswa. Tembung, paragraf, lan kabeh kaca bisa diwaca lan ora dingerteni dening siswa. Asisten Explico bisa maca kanthi wacana nganggo basa Inggris lan 69 basa liyane. Kita ngilangi alangan kanggo sinau!

Software ESL

Inggris minangka Piranti Lunak Kapindho

Explico Assistant dibangun kanthi pikiran siswa ESL / ELD. Piranti kita nyedhiyakake cara sing paling gampang lan efektif kanggo menehi siswa asisten full-time, supaya bisa ngakses kabeh konten akademik. Kita ngilangi alangan kanggo sinau siswa sing sinau basa Inggris lan maca siswa sing tantangan. Alat Explico minangka piranti lunak ESL paling canggih, paket Software ELD - sing menehi kontrol cepet marang siswa babagan katrampilan sinau konten sing diwenehake. Kita mbukak jagad pamulangan kanggo siswa sing berjuang ngakses kurikulum. Asisten Explico kita kanggo basa Inggris minangka siswa Software Second Second (ESL Software).

Explico - Inggris minangka piranti lunak Kapindho Basa

Piranti Lunak Sinau Inggris

Explico Assistant minangka Software AMAO utama sing kasedhiya kanggo siswa, sekolah, distrik sekolah - supaya kabeh siswa duwe dhukungan sing dibutuhake, ing saben wektu. Kanthi biaya paling murah saka asisten instruksi, Alat Explico minangka alat perancah full-time sing dibutuhake siswa ESL lan maca tantangan siswa saiki. Ing jaman sing angel iki, kita wis nggawe alat inovatif kanggo njamin supaya siswa bisa ngakses kabeh kurikulum, ing omah utawa ing kelas. Piranti Lunak ESL anyar sing apik tenan iki bakal ngrampungake alangan sinau, kanggo siswa sampeyan.

Artikel Minat

Link menyang warta industri, laporan, item sing ana gandhengane babagan pentinge sinau basa kedua kanggo akademik lan bisnis.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa