fbpx
loder

Kebijakan Privasi

Pernyataan Kebijakan privasi

Explico, LLC (ing "Perusahaan," "kita," utawa "kita") ngajeni privasi sampeyan. Pernyataan Kebijakan Privasi iki ("Kebijakan Privasi") nggambarake cara kita nglumpukake informasi babagan lan babagan sampeyan, lan apa sing kita lakoni karo informasi kasebut, supaya sampeyan bisa mutusake apa sing menehi informasi utawa ora. Kanthi ngakses situs web, utawa tuku produk utawa layanan, sampeyan setuju karo Kebijakan Privasi iki saliyane karo perjanjian liyane sing bisa kita lakoni. Yen perjanjian kasebut ngemot istilah sing konflik karo Kebijakan Privasi iki, syarat-syarat perjanjian kasebut bakal ana. Kebijakan Privasi iki ora ngetrapake praktik entitas sing ora diduweni dening Perusahaan utawa kontrol, utawa lembaga sing ora duwe utawa ngontrol perusahaan utawa wong sing Company ora makaryakke utawa ngatur.

1. Koleksi Data Pribadi Sampeyan

Informasi sing diklumpukake bisa kalebu jeneng (jeneng pisanan lan pungkasan), posisi, alamat, alamat email, nomer telpon, kapercayan login, data sumber daya manungsa, informasi transaksi, alamat IP, pilihan produk lan layanan lan liyane sing ngenali sampeyan. Kita ngumpulake data pribadi saka sampeyan kanthi macem-macem poin, kalebu nanging ora diwatesi ing ngisor iki:

nalika kita cocog karo sampeyan minangka customer utawa calon pelanggan;

nalika ngunjungi situs web kita;

nalika ndhaptar minangka pangguna pungkasan saka layanan lan akun digawe kanggo sampeyan;

nalika sampeyan hubungi kita;

nalika rawuh ing konferensi pelanggan utawa webinar; lan

nalika situs ngirim laporan kesalahan utawa data analytics aplikasi.

2. Gunakake Data pribadhi

Company bisa nggunakake informasi sing diklumpukake babagan sampeyan kanggo:

ngirim produk lan layanan sing wis dijaluk;

ngatur hubungan pelanggan lan nyedhiyakake dhukungan pelanggan;

mbantu nambah produk lan layanan lan ngatur pengalaman pangguna;

nindakake riset lan analisa babagan panggunaan, utawa kapentingan, produk, layanan, utawa konten, utawa produk, layanan utawa konten sing ditawakake wong liya;

komunikasi karo sampeyan liwat e-mail, mail pos, telpon lan / utawa piranti seluler babagan produk utawa layanan sing bisa uga sampeyan kasengsem saka sampeyan, utawa pihak katelu;

ngembangake lan nampilake konten lan pariwara sing cocog karo kapentingan sampeyan ing situs lan situs web liyane;

nguatake syarat lan kahanan kita;

ngatur bisnis; lan

nindakake fungsi kaya sing dijlentrehake marang sampeyan nalika ngumpul.

3. Kasedhiya data Pribadi sampeyan kanggo Pihak Ketiga

Kita bisa nuduhake data pribadi karo pihak katelu mung sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki:

Transaksi sampeyan bisa diproses dening salah sawijining vendor pembayaran pihak katelu: RBS WorldPay, 2Checkout, ICICI utawa Paymentech. Iki vendor minangka pemroses pembayaran sing bisa ngolah pembayaran sampeyan atas jenenge Company. Vendor sing bakal digunakake kanggo ngolah transaksi dhewe bakal gumantung marang jinis produk utawa langganan sing sampeyan tuku.

kita bisa menehi informasi menyang sub-prosesor sing nindakake fungsi kanggo pihak kita. Contone, kita nggunakake vendor pihak katelu kanggo layanan panyimpenan, jaringan, lan teknis.

Kontraktor pihak katelu bisa duwe akses menyang database kita. Kontraktor iki menehi perjanjian rahasia standar;

kita bisa nuduhake data karo perusahaan induk, perusahaan, usaha bareng, entitas liyane ing kontrol umum utawa pihak katelu. Kita ngarepake entitas liyane kasebut bakal ngurmati Kebijakan Privasi iki; kita bisa ngidini potensial perolehan utawa mitra gabung kanggo mriksa database kita, sanajan kita bakal mbatesi panggunaan lan pambocoran data kasebut sajrone tahap rajin;

Kaya sing dibutuhake dening penegak hukum, pejabat pemerintah, utawa pihak katelu miturut subpoena, pengadilan, utawa proses hukum liyane utawa syarat sing ditrapake kanggo Company kita; utawa nalika kita percaya, kanthi mutusake dhewe, manawa pambocoran data pribadi kudu nyegah karusakan fisik utawa kerugian finansial, kanggo nglaporake kegiatan ilegal utawa nyelidiki pelanggaran kesepakatan utawa kabijakan Perusahaan; lan

kita bisa nuduhake informasi karo pihak katelu karo idin utawa pituduh sampeyan supaya.

Kita duwe hak kanggo nggunakake, mbukak lan mindhah data non-pribadi menyang mitra, pariwara lan pihak katelu kanthi kapinteran.

Situs web kita bisa nyedhiyakake fasilitas kanggo nggawe lan ngirim konten sing kasedhiya, kayata ing papan pesen utawa bagean komentar. Sembarang data pribadi sing diterbitake nggunakake fasilitas kasebut bisa ditampilake kanthi umum.

4. Langkah-langkah Keamanan Kita kanggo nglindhungi data pribadi

Perusahaan kita nggunakake teknologi standar industri nalika nransfer lan nampa data sing ijol-ijolan antarane Perusahaan lan perusahaan liyane kanggo mbantu njamin keamanan. Situs iki nduweni langkah keamanan kanggo mbantu nglindhungi informasi ing kontrol kita saka risiko karusakan utawa ora rusak utawa ora sengaja, kerusakan, pambukaan utawa akses sing ora sah utawa akses. Nanging, "keamanan sing sampurna" ora ana ing Internet. Kajaba iku, yen situs web iki ngemot tautan menyang situs liyane, Company kita ora tanggung jawab marang praktik keamanan utawa konten situs kasebut.

5. Gunakake Cookies, Web Beacon, Layanan Web Analytics, lan Link

Cookie. Akeh kaca web nggunakake "cookie." Cookie minangka file teks sing kita pasang ing browser komputer kanggo nyimpen pilihan. Cookie, dhewe, ora ngandhani alamat e-mail utawa informasi liyane sing dingerteni liyane kajaba sampeyan milih menehi informasi iki marang kita, kayata, ndhaptar ing salah sawijining situs. Nanging, yen sampeyan milih menehi situs kanthi data pribadi, informasi kasebut bisa digandhengake karo data sing disimpen ing cookie. Kita nggunakake cookie kanggo ngerti panggunaan situs lan nambah konten lan penawaran ing situs-situs kita. Kita uga nggunakake cookie kanggo nawakake produk, program, utawa layanan. Sampeyan duwe akeh pilihan babagan manajemen cookie ing komputer sampeyan. Kabeh browser utama ngidini sampeyan mblokir utawa mbusak cookie saka sistem sampeyan. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan kemampuan kanggo ngatur cookie, bukak fitur fitur privasi ing browser sampeyan.

Web Beacon. Perusahaan lan pihak katelu bisa uga nggunakake potongan kode cilik sing diarani "beacon web" utawa "gifs sing jelas" kanggo ngumpulake metrik pariwara anonim lan agregasi, kayata ngetung tampilan kaca, tampilan promosi, utawa tanggapan pariwara. Iki "beacon web" bisa digunakake kanggo ngirim cookie sing cocog karo syarat cookie Company kita.

Layanan Web Analytics. Kita nggunakake Google Analytics, layanan kanggo nganalisa pemasaran situs sing diwenehake dening Google, Inc. Google Analytics nggunakake cookie kanggo ngidini kita ndeleng kepiye nggunakake situs kita supaya bisa nambah pengalaman. Kemampuan Google nggunakake lan nuduhake informasi sing diklumpukake dening Google Analytics babagan kunjungan menyang situs kasebut diwatesi karo Sarat panggunaan Google Analytics sing kasedhiya ing http://www.google.com/analytics/terms/us.html lan Kebijakan Privasi Google sing kasedhiya ing http://www.google.com/policies/privacy/. Sampeyan bisa nyegah Google Analytics ora ngerteni sampeyan nalika bali menyang situs kasebut kanthi mateni cookie ing browser sampeyan. Yen luwih seneng ora duwe data sing dilaporake Google Analytics, sampeyan bisa nginstal Google-Opt-out Browser Add-on kasedhiya ing Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Link. Kita bisa nggawe link menyang situs web liyane. Kita bakal nggawe upaya sing cukup kanggo nyambung mung menyang situs sing cocog karo standar sing padha kanggo njaga hak privasi saben wong. Nanging, akeh situs liyane sing ora ana gandhengane utawa diwenehake dening Perusahaan kita bisa duwe link sing tumuju situs. Perusahaan kita ora bisa ngontrol link kasebut lan kita ora tanggung jawab kanggo konten sing ana ing situs iki. Wiwit situs web iki ora ngontrol kabijakan privasi pihak katelu, sampeyan tundhuk marang praktik privasi pihak katelu kasebut. Kita ngajak sampeyan takon babagan sadurunge ngumumake data pribadi menyang wong liya.

Liyane. Situs web Company bisa nggunakake pihak katelu kanggo nampilake utawa nglayani iklan sing sampeyan bisa ndeleng ing kaca web lan kanggo nganakake panaliten babagan pariwara lan panggunaan web. Kebijakan Privasi iki ora kalebu informasi sing diklumpukake saka pihak katelu saka sampeyan utawa cara sing digunakake dening pihak katelu kanggo nglumpukake informasi kasebut.

6. Asas Hukum kanggo Ngolah data Piranti (EEA mung)

Babagan data pribadi sing diklumpukake saka individu saka Wilayah Ekonomi Eropa, basis hukum kanggo ngempalaken lan nggunakake data pribadhi bakal gumantung marang data pribadi sing dikepengini lan konteks khusus sing kita ngumpulake. Perusahaan kita biasane bakal ngumpulake data pribadi saka sampeyan mung ing ngendi: (a) kita duwe idin kanggo nglakoni, (b) yen kita butuh data pribadi kanggo nganakake kontrak karo sampeyan (contone kanggo ngirim layanan sing wis dijaluk), utawa (c) ing endi pangolahan ana ing kapentingan sah utawa pihak katelu (lan ora ditarik karo kapentingan pangayoman data utawa hak dhasar lan kabebasan).

7. Watesan Gunakake, Pambocoran, Penylametan  

Perusahaan kita ngerteni tujuan kanggo informasi kasebut diklumpukake sadurunge utawa nalika ngumpulake. Koleksi data pribadi sampeyan bakal diwatesi karo kabutuhan sing diwenehake dening Company Kami. Yen sampeyan ora setuju utawa kita dibutuhake dening hukum, kita bakal nggunakake data pribadi kanggo tujuan sing diklumpukake. Yen Perusahaan kita bakal ngolah data pribadi kanggo tujuan liyane mengko, Perusahaan kita njaluk idin utawa idin sah liyane; kajaba tujuan liya sing cocog karo tujuan asli. Kita bakal nyimpen data pribadi sampeyan mung anggere sing dibutuhake kanggo nglayani tujuan kasebut. Kita uga bakal nahan lan nggunakake data pribadhi sampeyan selawase kudu tundhuk karo kewajiban sah, ngrampungake musuhan.

8. Transfer internasional data pribadi

Kita minangka perusahaan global berbasis Inggris. Informasi sing diklumpukake saka sampeyan bisa disimpen lan diproses ing Area Ekonomi Eropa, Amerika Serikat utawa negara liya ing endi Company utawa agen utawa kontraktor njaga fasilitas, lan kanthi ngakses situs lan nggunakake layanan, sampeyan ngidini transfer apa wae informasi ing njaba negara sampeyan. Negara-negara kasebut bisa uga duwe angger-angger sing beda-beda, lan duweni potensi dudu proteksi, kaya hukum-hukum negara sampeyan. Nalika kita nuduhake data pribadi sing asale ing Wilayah Ekonomi Eropa lan kita bakal ngandelake langkah-langkah sing sah kanggo mindhah data kasebut, kayata klausa kontrak kontrak standar EU. Yen sampeyan manggon ing EEA utawa wilayah liyane kanthi angger-angger sing ngatur koleksi lan nggunakake data, priksa manawa sampeyan setuju babagan transfer data pribadi menyang Amerika Serikat lan yurisdiksi liyane sing digunakake. Kanthi menehi data pribadi, sampeyan ngidini transfer lan ngolah selaras karo Kebijakan iki.

9. Akurasi data pribadi

Kita nindakake sing paling apik kanggo mesthekake yen data pribadi sing kita gunakake lan digunakake bener. Kita ngandhani individu sing ditindakake bisnis kanggo nyritakake kabeh informasi sing ana gandhengane lan menehi informasi babagan owah-owahan.

10. Akses Sampeyan lan Nganyari data pribadi

Akses sing cocog menyang data pribadi sampeyan bisa diwenehake yen dijaluk menyang Company kita ing informasi kontak sing disedhiyakake ing ngisor iki. Yen akses ora bisa diwenehake ing wektu kasebut, Company kita bakal menehi partai sing njaluk tanggal nalika informasi kasebut bakal diwenehake. Yen ana sebab-sebab akses ditolak, kita bakal menehi panjelasan babagan kenapa akses ora ditolak. Kita bisa uga mbayar biaya sing cukup kanggo nyalin lan ngirim informasi sing dijaluk. Sampeyan bisa ngganti samubarang data pribadi sing dadi sukarelawan karo kita mlebu ing area pelanggan Explico: https://www.explico.ai. Yen sampeyan pengin mbusak Data Persona sing sampeyan lakoni, kita bakal njaluk supaya ora njaluk informasi kasebut minangka bagean saka panentu produk lan layanan kanggo sampeyan.

11. Komunikasi Marketing

Kita nawakake sing menehi informasi kontak pribadi minangka cara kanggo milih cara nggunakake informasi sing diwenehake. Sampeyan bisa ngatur panrimo marketing lan komunikasi non-transactional kanthi ngeklik link "unsubscribe" sing ana ing sisih ngisor email pemasaran kita.

12. Hak tambahan (EEA mung)

Yen sampeyan manggon ing Area Ekonomi Eropa, sampeyan bisa duwe hak tambahan sing kasedhiya kanggo sampeyan ing hukum sing cocog, kalebu:

Hak saka erasure. Sampeyan bisa uga duwe hak sing luwih amba kanggo mbusak data pribadhi sing kita cekel. Contone, yen ora prelu ana hubungane karo tujuan sing wiwitane diklumpukake. Nanging, wigati, yen kita kudu nyimpen informasi tartamtu kanggo tujuan nyathet, kanggo ngrampungake transaksi utawa kanggo nindakake kewajiban sah, antara liya.

Hak kanggo obyek kanggo diproses. Sampeyan bisa uga duwe hak njaluk supaya kita mungkasi ngolah data pribadhi lan / utawa mungkasi ngirim komunikasi pemasaran sampeyan.

Hak kanggo mbatesi pangolahan. Sampeyan bisa uga duwe hak njaluk supaya kita mbatesi proses data pribadi ing kahanan tartamtu. Contone, ing ngendi sampeyan yakin manawa data pribadi sing kita simpen sampeyan ora pas utawa ora sah.

Tengen portability data: Ing kahanan tartamtu, sampeyan bisa duwe hak sing diwenehake karo data pribadhi ing format terstruktur, mesin sing bisa diwaca lan umume digunakake lan njaluk supaya transfer data pribadi menyang pengontrol data liyane tanpa alangan.

Yen sampeyan pengin duwe hak ing ndhuwur, hubungi tim dhukungan utawa hubungi Pegawai Perlindungan Data kita (deleng rincian kontak ing bagean 16 ing ngisor iki). Kita bakal nimbang panjaluk sampeyan sesuai karo ukum sing ditrapake. Kanggo nglindhungi privasi lan keamanan, kita bisa njupuk langkah kanggo verifikasi identitas sadurunge mbaleni panjaluk kasebut. Sampeyan uga duwe hak sambat ing panguwasa pangayoman data babagan koleksi lan panggunaan data pribadi sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi panguwasa perlindungan data lokal.

13. Kebijakan Kanak-kanak

Amarga sifat bisnis, layanan kita ora dirancang kanggo mréntahake bocah cilik. Kita ora sengaja nyoba nuntut utawa nampa informasi saka sapa wae sing umur 13 taun. Yen sampeyan minangka wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti manawa anak sampeyan nyedhiyakake data pribadi, hubungi kita langsung.

14. Hak Privasi California Sampeyan (Amerika Serikat mung)

Perusahaan kita saiki ora nanggapi sinyal sinyal "Aja Lacak" (DNT) utawa mekanisme liyane. Pihak katelu bisa ngumpulake data pribadi babagan kegiatan online sampeyan liwat wektu lan liwat situs nalika sampeyan ngunjungi Situs utawa nggunakake Layanan kasebut.

Yen sampeyan minangka penduduk ing California, bagean California Code Kode Sip 1798.83 ngidini sampeyan njaluk informasi tartamtu babagan pambocoran data pribadi menyang pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung pihak katelu. Kanggo nggawe panjaluk kasebut, hubungi kita kanthi ngirim e-mail menyang privacy@explico.ai.

Situs, produk, lan layanan kita ora kanggo mréntahake bocah cilik. Nanging, yen sampeyan minangka penduduk ing California sing umur 18 taun, lan pangguna pangguna saka Situs utawa Layanan, Seksi Bisnis lan Profesional California bagean 22581 ngidini sampeyan njaluk lan njaluk mbusak konten utawa informasi sing wis dikirim. Kanggo nggawe panjaluk kasebut, kirimake e-mail kanthi katrangan lengkap babagan konten utawa informasi tartamtu menyang privacy@explico.ai.

Sampeyan kudu eling yen panjaluk kasebut ora njamin lengkap utawa lengkap konten utawa informasi sing dikirim lan manawa ana kemungkinan hukum ora mbutuhake utawa ngidini mbusak sanajan dijaluk.

Ing hukum California, warga California sing duwe hubungan bisnis sing wis mantep karo kita bisa uga milih metu saka ngandhani data pribadi babagan wong katelu kanggo tujuan pemasaran.

15. Pangowahan kanggo Kebijakan Privasi

Perusahaan kita bisa mbenerake Kebijakan Privasi iki sawayah-wayah kanthi ngirim versi anyar. Tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa Polisi Kebijakan iki sacara berkala amarga nggunakake situs web iki lan produk lan layanan kita nuduhake persetujuan karo Kebijakan Privasi saiki.

16. Hubungi Kami

Kita wis milih Petugas Perlindhungan Data sing tanggung jawab kanggo ngawasi Pematuhan Polisi Kebijakan Perusahaan kita. Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki, praktik utawa keprihatinan situs iki, hubungi Pegawai Perlindhungan Data ing: privacy@explico.ai.

Dianyari pungkasan: 28 Januari 2020.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa