fbpx
loder

Pratelan privasi (EU)

Pernyataan privasi iki pungkasan dianyari ing Agustus 18, 2020 lan ditrapake kanggo warga Wilayah Ekonomi Eropa.

Ing pernyataan privasi iki, kita nerangake apa sing ditindakake karo data sing dipikolehi babagan sampeyan https://www.explico.ai/jv/. Disaranake sampeyan maca kanthi teliti pratelan iki. Ing proses, kita netepi persyaratan peraturan privasi. Tegese, antara liya, yaiku:

  • kita kanthi jelas nyebutake tujuan kanggo ngolah data pribadi. Kita nindakake kanthi pratelan privasi iki;
  • kita target kanggo matesi koleksi data pribadi mung data pribadi sing dibutuhake kanggo tujuan sing sah;
  • luwih dhisik njaluk idin eksplisit kanggo ngolah data pribadi sampeyan yen mbutuhake idin;
  • kita njupuk langkah keamanan sing cocog kanggo nglindhungi data pribadi sampeyan lan uga mbutuhake iki saka pihak sing ngolah data pribadi kanggo pihak kita;
  • kita ngajeni hak sampeyan kanggo ngakses data pribadi utawa wis mbenerake utawa mbusak, miturut panjaluk sampeyan.

Yen sampeyan duwe pitakon, utawa pengin ngerti persis data sing disimpen, hubungi kami.

1. Tujuan, data lan periode retensi

1.1 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Hubungi - Liwat telpon, mail, email lan / utawa bentuk web

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

1.2 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Bayaran

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

1.3 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Ndhaptar akun

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

1.4 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Buletin

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

1.5 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Kanggo ndhukung layanan utawa produk sing pengin dituku utawa dituku pelanggan

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

1.6 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Supaya bisa netepi kewajiban ukum

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

1.7 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Nyusun lan nganalisis statistik kanggo perbaikan situs web.

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

1.8 Kita nggunakake data kanggo tujuan ing ngisor iki:

Bisa nawakake produk lan layanan khusus

Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • Jeneng, Alamat lan Kutha
  • Alamat email
  • Tanggal lair
  • Jeneng pangguna, sandhi lan data khusus akun liyane
  • Jinis
  • Alamat IP
  • Lokasi
  • Tindak tanduk Pengunjung
  • Foto
  • Akun media sosial
  • Nomer telpon

Dasar sing bisa ngolah data kasebut yaiku:

Kepentingan sing sah kanggo kita dhewe

Periode penylametan

Kita nemtokake periode retensi miturut kritéria tujuan sing tetep: Data pribadi pangguna wis dicopot, nanging panggunaan aplikasi tetep ditrapake kanggo perbaikan piranti lunak Explico, LLC

2. Nuduhake bareng pihak liyane

Kita mung nuduhake utawa nyampekano data iki menyang pemroses kanggo tujuan ing ngisor iki:

Prosesor

Jeneng: Abjad Inc.
Negara: Amerika Serikat
Tujuan: Alat Google API

Jeneng: Apple Inc.
Negara: Amerika Serikat
Tujuan: Toko Apple IOS

Jeneng: Teknologi Kesatuan
Negara: Amerika Serikat
Tujuan: Panggunaan aplikasi

3. Cookie

Situs web kita nggunakake cookie. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, waca iki Kebijakan Cookie

Kita wis ngrampungake Perjanjian Proses data karo Google.

4. Keamanan

Kita setya keamanan data pribadi. Kita njupuk langkah keamanan sing cocog kanggo matesi penyalahgunaan lan akses sing ora sah menyang data pribadi. Iki nggawe manawa mung wong sing prelu duwe akses menyang data sampeyan, akses menyang data dilindhungi, lan langkah-langkah keamanan kita ditinjau kanthi rutin.

5. Situs web pihak katelu

Pernyataan privasi iki ora ditrapake kanggo situs web pihak katelu sing nyambung karo tautan ing situs web kita. Kita ora bisa njamin manawa pihak katelu kasebut ngatur data pribadi kanthi cara sing dipercaya utawa aman. Disaranake sampeyan maca laporan privasi situs web kasebut sadurunge nggunakake situs web kasebut.

6. Amandemen pernyataan privasi iki

Kita duwe hak kanggo ngowahi amandemen privasi iki. Disaranake sampeyan konsultasi karo pernyataan privasi iki kanthi rutin supaya bisa ngerti yen ana pangowahan. Kajaba iku, kita bakal aktif ngandhani sampeyan ing endi wae.

7. Ngakses lan ngowahi data sampeyan

Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin ngerti data pribadhi babagan sampeyan, hubungi kami. Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi nggunakake informasi ing ngisor iki. Sampeyan duwe hak ing ngisor iki:

  • Sampeyan duwe hak ngerti sebabe data pribadi sampeyan dibutuhake, apa sing bakal kedadeyan, lan suwene wektu ditahan.
  • Hak akses: Sampeyan duwe hak ngakses data pribadi sing wis dingerteni.
  • Hak kanggo mbenerake: sampeyan duwe hak kanggo tambahan, mbenerake, wis mbusak utawa mblokir data pribadi nalika sampeyan pengin.
  • Yen sampeyan menehi idin kanggo ngolah data, sampeyan duwe hak kanggo mbatalake idin kasebut lan mbusak data pribadi sampeyan.
  • Hak transfer data sampeyan: sampeyan duwe hak njaluk kabeh data pribadi saka kontrol banjur transfer kabeh menyang kontrol liyane.
  • Hak kanggo obyek: sampeyan bisa uga mbantah pangolahan data. Kita tundhuk karo iki, kajaba manawa ana alesan sing bener kanggo diproses.

Priksa manawa sampeyan kanthi jelas nyebutake sapa sampeyan, supaya bisa ngerti manawa ora ngowahi utawa mbusak data saka wong sing salah.

8. Ngirim keluhan

Yen sampeyan ora wareg karo cara ngatasi (keluhan babagan) proses data pribadi, sampeyan duwe hak ngirim complaint menyang Otoritas Perlindhungan Data.

9. Petugas Perlindhungan Data

Petugas Perlindhungan Data wis didaftar karo panguwasa perlindungan data ing Negara Anggota UE. Yen sampeyan duwe pitakon utawa panjaluk gegayutan karo pernyataan privasi iki utawa kanggo Petugas Perlindungan Data, sampeyan bisa ngubungi Steven Schroedl, liwat admin@explico.ai utawa liwat telpon ing +44 (20) 33501428.

10. Rincian kontak

Explico, LLC
10117 SE Jalan Lor
Suite F1173
Clackamas, UTAWA 97015
Amerika Serikat
Situs web: https://www.explico.ai/jv/
Email: info@explico.ai
Nomer telpon: +1 (503) 210-1970

Lampiran

Akismet

Kita nglumpukake informasi babagan pengunjung sing menehi komentar babagan Situs sing nggunakake layanan anti-spam Akismet. Informasi sing diklumpukake gumantung carane pangguna nyiyapake Akismet kanggo Situs, nanging biasane kalebu alamat IP komentator, agen pangguna, referrer, lan URL Situs (bebarengan karo informasi liyane sing diwenehake langsung dening komentator kayata jeneng, jeneng pangguna, email alamat, lan komentar kasebut dhewe).

Revolusi Slider

Yen sampeyan nggunakake Google Web Font (standar) utawa muter video utawa swara liwat YouTube utawa Vimeo ing Slider Revolution, disaranake nambah frasa teks sing cocog karo polisi privasi sampeyan:

YouTube

Situs web kita nggunakake plugin saka YouTube, sing dioperasikake Google. Operator kaca kasebut yaiku YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, AS. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin YouTube, sambungan menyang server YouTube wis digawe. Ing kene server YouTube dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Yen sampeyan wis log in menyang akun YouTube, YouTube ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun YouTube. YouTube digunakake kanggo mbantu nggawe situs web sing apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data YouTube ing ngisor iki https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Situs web kita nggunakake fitur sing diwenehake dening portal video Vimeo. Layanan iki diwenehake dening Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin Vimeo, sambungan menyang server Vimeo wis digawe. Ing kene server Vimeo dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Kajaba iku, Vimeo bakal nampa alamat IP sampeyan. Iki uga ditrapake yen sampeyan ora mlebu menyang Vimeo nalika ngunjungi plugin utawa ora duwe akun Vimeo. Informasi kasebut ditularake menyang server Vimeo ing AS, sing disimpen. Yen sampeyan wis mlebu menyang akun Vimeo, Vimeo ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun Vimeo. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatasi data pangguna, waca Kebijakan Privasi Vimeo ing https://vimeo.com/privacy.

Font Web Google

Kanggo perwakilan font sing seragam, kaca iki nggunakake font web sing diwenehake Google. Nalika mbukak kaca, browser sampeyan ngemot font web sing dibutuhake ing cache browser kanggo nampilake teks lan font kanthi bener. Kanggo tujuan iki, browser sampeyan kudu nggawe sambungan langsung menyang server Google. Google mula ngerti yen kaca web kita bisa diakses liwat alamat IP sampeyan. Panganggone fon Google Web rampung kanggo nampilake plugin sing seragam lan apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Yen browser sampeyan ora ndhukung font web, font standar digunakake dening komputer. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing https://developers.google.com/fonts/faq lan ing kabijakan privasi Google ing https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Ing kaca kita, plugin jaringan sosial SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) bisa dilebokake. Plugin SoundCloud bisa dikenali kanthi logo SoundCloud ing situs iki. Nalika ngunjungi situs, sambungan langsung antarane browser lan server SoundCloud digawe liwat plugin. Iki ngidini SoundCloud nampa informasi sing wis sampeyan kunjungi situs saka alamat IP sampeyan. Yen sampeyan ngeklik tombol "Seneng" utawa "Share" nalika sampeyan mlebu menyang akun SoundCloud, sampeyan bisa ngubungake konten kaca menyang profil SoundCloud. Iki tegese SoundCloud bisa nggandhengake kunjungan menyang kaca karo akun pangguna. Kita pengin nerangake, minangka panyedhiya kaca iki, kita ora ngerti babagan konten data sing ditularake utawa cara nggunakake SoundCloud. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan privasi SoundCloud, bukak https://soundcloud.com/pages/privacy. Yen sampeyan ora pengin SoundCloud nggandhengake kunjungan menyang situs iki karo akun SoundCloud, mangga log metu saka akun SoundCloud sampeyan.

WP-Klien

Data pribadi apa sing dikoleksi lan kenapa diklumpukake

Teks iki nggambarake jinis informasi sing kudu disedhiyakake dening admin ing kene utawa apa sing kudu ditindakake karo info sing sampeyan lebokake ing template iki.

Akismet

Kita nglumpukake informasi babagan pengunjung sing menehi komentar babagan Situs sing nggunakake layanan anti-spam Akismet. Informasi sing diklumpukake gumantung carane pangguna nyiyapake Akismet kanggo Situs, nanging biasane kalebu alamat IP komentator, agen pangguna, referrer, lan URL Situs (bebarengan karo informasi liyane sing diwenehake langsung dening komentator kayata jeneng, jeneng pangguna, email alamat, lan komentar kasebut dhewe).

Revolusi Slider

Yen sampeyan nggunakake Google Web Font (standar) utawa muter video utawa swara liwat YouTube utawa Vimeo ing Slider Revolution, disaranake nambah frasa teks sing cocog karo polisi privasi sampeyan:

YouTube

Situs web kita nggunakake plugin saka YouTube, sing dioperasikake Google. Operator kaca kasebut yaiku YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, AS. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin YouTube, sambungan menyang server YouTube wis digawe. Ing kene server YouTube dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Yen sampeyan wis log in menyang akun YouTube, YouTube ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun YouTube. YouTube digunakake kanggo mbantu nggawe situs web sing apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data YouTube ing ngisor iki https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Situs web kita nggunakake fitur sing diwenehake dening portal video Vimeo. Layanan iki diwenehake dening Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin Vimeo, sambungan menyang server Vimeo wis digawe. Ing kene server Vimeo dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Kajaba iku, Vimeo bakal nampa alamat IP sampeyan. Iki uga ditrapake yen sampeyan ora mlebu menyang Vimeo nalika ngunjungi plugin utawa ora duwe akun Vimeo. Informasi kasebut ditularake menyang server Vimeo ing AS, sing disimpen. Yen sampeyan wis mlebu menyang akun Vimeo, Vimeo ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun Vimeo. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatasi data pangguna, waca Kebijakan Privasi Vimeo ing https://vimeo.com/privacy.

Font Web Google

Kanggo perwakilan font sing seragam, kaca iki nggunakake font web sing diwenehake Google. Nalika mbukak kaca, browser sampeyan ngemot font web sing dibutuhake ing cache browser kanggo nampilake teks lan font kanthi bener. Kanggo tujuan iki, browser sampeyan kudu nggawe sambungan langsung menyang server Google. Google mula ngerti yen kaca web kita bisa diakses liwat alamat IP sampeyan. Panganggone fon Google Web rampung kanggo nampilake plugin sing seragam lan apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Yen browser sampeyan ora ndhukung font web, font standar digunakake dening komputer. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing https://developers.google.com/fonts/faq lan ing kabijakan privasi Google ing https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Ing kaca kita, plugin jaringan sosial SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) bisa dilebokake. Plugin SoundCloud bisa dikenali kanthi logo SoundCloud ing situs iki. Nalika ngunjungi situs, sambungan langsung antarane browser lan server SoundCloud digawe liwat plugin. Iki ngidini SoundCloud nampa informasi sing wis sampeyan kunjungi situs saka alamat IP sampeyan. Yen sampeyan ngeklik tombol "Seneng" utawa "Share" nalika sampeyan mlebu menyang akun SoundCloud, sampeyan bisa ngubungake konten kaca menyang profil SoundCloud. Iki tegese SoundCloud bisa nggandhengake kunjungan menyang kaca karo akun pangguna. Kita pengin nerangake, minangka panyedhiya kaca iki, kita ora ngerti babagan konten data sing ditularake utawa cara nggunakake SoundCloud. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan privasi SoundCloud, bukak https://soundcloud.com/pages/privacy. Yen sampeyan ora pengin SoundCloud nggandhengake kunjungan menyang situs iki karo akun SoundCloud, mangga log metu saka akun SoundCloud sampeyan.

Akismet

Kita nglumpukake informasi babagan pengunjung sing menehi komentar babagan Situs sing nggunakake layanan anti-spam Akismet. Informasi sing diklumpukake gumantung carane pangguna nyiyapake Akismet kanggo Situs, nanging biasane kalebu alamat IP komentator, agen pangguna, referrer, lan URL Situs (bebarengan karo informasi liyane sing diwenehake langsung dening komentator kayata jeneng, jeneng pangguna, email alamat, lan komentar kasebut dhewe).

Revolusi Slider

Yen sampeyan nggunakake Google Web Font (standar) utawa muter video utawa swara liwat YouTube utawa Vimeo ing Slider Revolution, disaranake nambah frasa teks sing cocog karo polisi privasi sampeyan:

YouTube

Situs web kita nggunakake plugin saka YouTube, sing dioperasikake Google. Operator kaca kasebut yaiku YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, AS. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin YouTube, sambungan menyang server YouTube wis digawe. Ing kene server YouTube dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Yen sampeyan wis log in menyang akun YouTube, YouTube ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun YouTube. YouTube digunakake kanggo mbantu nggawe situs web sing apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data YouTube ing ngisor iki https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Situs web kita nggunakake fitur sing diwenehake dening portal video Vimeo. Layanan iki diwenehake dening Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin Vimeo, sambungan menyang server Vimeo wis digawe. Ing kene server Vimeo dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Kajaba iku, Vimeo bakal nampa alamat IP sampeyan. Iki uga ditrapake yen sampeyan ora mlebu menyang Vimeo nalika ngunjungi plugin utawa ora duwe akun Vimeo. Informasi kasebut ditularake menyang server Vimeo ing AS, sing disimpen. Yen sampeyan wis mlebu menyang akun Vimeo, Vimeo ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun Vimeo. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatasi data pangguna, waca Kebijakan Privasi Vimeo ing https://vimeo.com/privacy.

Font Web Google

Kanggo perwakilan font sing seragam, kaca iki nggunakake font web sing diwenehake Google. Nalika mbukak kaca, browser sampeyan ngemot font web sing dibutuhake ing cache browser kanggo nampilake teks lan font kanthi bener. Kanggo tujuan iki, browser sampeyan kudu nggawe sambungan langsung menyang server Google. Google mula ngerti yen kaca web kita bisa diakses liwat alamat IP sampeyan. Panganggone fon Google Web rampung kanggo nampilake plugin sing seragam lan apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Yen browser sampeyan ora ndhukung font web, font standar digunakake dening komputer. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing https://developers.google.com/fonts/faq lan ing kabijakan privasi Google ing https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Ing kaca kita, plugin jaringan sosial SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) bisa dilebokake. Plugin SoundCloud bisa dikenali kanthi logo SoundCloud ing situs iki. Nalika ngunjungi situs, sambungan langsung antarane browser lan server SoundCloud digawe liwat plugin. Iki ngidini SoundCloud nampa informasi sing wis sampeyan kunjungi situs saka alamat IP sampeyan. Yen sampeyan ngeklik tombol "Seneng" utawa "Share" nalika sampeyan mlebu menyang akun SoundCloud, sampeyan bisa ngubungake konten kaca menyang profil SoundCloud. Iki tegese SoundCloud bisa nggandhengake kunjungan menyang kaca karo akun pangguna. Kita pengin nerangake, minangka panyedhiya kaca iki, kita ora ngerti babagan konten data sing ditularake utawa cara nggunakake SoundCloud. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan privasi SoundCloud, bukak https://soundcloud.com/pages/privacy. Yen sampeyan ora pengin SoundCloud nggandhengake kunjungan menyang situs iki karo akun SoundCloud, mangga log metu saka akun SoundCloud sampeyan.

Akismet

Kita nglumpukake informasi babagan pengunjung sing menehi komentar babagan Situs sing nggunakake layanan anti-spam Akismet. Informasi sing diklumpukake gumantung carane pangguna nyiyapake Akismet kanggo Situs, nanging biasane kalebu alamat IP komentator, agen pangguna, referrer, lan URL Situs (bebarengan karo informasi liyane sing diwenehake langsung dening komentator kayata jeneng, jeneng pangguna, email alamat, lan komentar kasebut dhewe).

Revolusi Slider

Yen sampeyan nggunakake Google Web Font (standar) utawa muter video utawa swara liwat YouTube utawa Vimeo ing Slider Revolution, disaranake nambah frasa teks sing cocog karo polisi privasi sampeyan:

YouTube

Situs web kita nggunakake plugin saka YouTube, sing dioperasikake Google. Operator kaca kasebut yaiku YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, AS. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin YouTube, sambungan menyang server YouTube wis digawe. Ing kene server YouTube dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Yen sampeyan wis log in menyang akun YouTube, YouTube ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun YouTube. YouTube digunakake kanggo mbantu nggawe situs web sing apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data YouTube ing ngisor iki https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Situs web kita nggunakake fitur sing diwenehake dening portal video Vimeo. Layanan iki diwenehake dening Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA. Yen sampeyan ngunjungi salah sawijining kaca sing nampilake plugin Vimeo, sambungan menyang server Vimeo wis digawe. Ing kene server Vimeo dilaporake babagan kaca apa sing wis dibukak. Kajaba iku, Vimeo bakal nampa alamat IP sampeyan. Iki uga ditrapake yen sampeyan ora mlebu menyang Vimeo nalika ngunjungi plugin utawa ora duwe akun Vimeo. Informasi kasebut ditularake menyang server Vimeo ing AS, sing disimpen. Yen sampeyan wis mlebu menyang akun Vimeo, Vimeo ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi metu saka akun Vimeo. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatasi data pangguna, waca Kebijakan Privasi Vimeo ing https://vimeo.com/privacy.

Font Web Google

Kanggo perwakilan font sing seragam, kaca iki nggunakake font web sing diwenehake Google. Nalika mbukak kaca, browser sampeyan ngemot font web sing dibutuhake ing cache browser kanggo nampilake teks lan font kanthi bener. Kanggo tujuan iki, browser sampeyan kudu nggawe sambungan langsung menyang server Google. Google mula ngerti yen kaca web kita bisa diakses liwat alamat IP sampeyan. Panganggone fon Google Web rampung kanggo nampilake plugin sing seragam lan apik. Iki minangka kapentingan sing cocog miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO. Yen browser sampeyan ora ndhukung font web, font standar digunakake dening komputer. Informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna, bisa ditemokake ing https://developers.google.com/fonts/faq lan ing kabijakan privasi Google ing https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Ing kaca kita, plugin jaringan sosial SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) bisa dilebokake. Plugin SoundCloud bisa dikenali kanthi logo SoundCloud ing situs iki. Nalika ngunjungi situs, sambungan langsung antarane browser lan server SoundCloud digawe liwat plugin. Iki ngidini SoundCloud nampa informasi sing wis sampeyan kunjungi situs saka alamat IP sampeyan. Yen sampeyan ngeklik tombol "Seneng" utawa "Share" nalika sampeyan mlebu menyang akun SoundCloud, sampeyan bisa ngubungake konten kaca menyang profil SoundCloud. Iki tegese SoundCloud bisa nggandhengake kunjungan menyang kaca karo akun pangguna. Kita pengin nerangake, minangka panyedhiya kaca iki, kita ora ngerti babagan konten data sing ditularake utawa cara nggunakake SoundCloud. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan privasi SoundCloud, bukak https://soundcloud.com/pages/privacy. Yen sampeyan ora pengin SoundCloud nggandhengake kunjungan menyang situs iki karo akun SoundCloud, mangga log metu saka akun SoundCloud sampeyan.


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa