fbpx
loder

Pernyataan Kebijakan kanggo bocah-bocah (AS)

Pernyataan privasi iki pungkasan diganti Agustus 18, 2020, pungkasan dipriksa Agustus 22, 2020 and applies to citizens of the United states.

Ing pernyataan privasi iki, kita nerangake apa sing ditindakake karo data sing dipikolehi babagan bocah liwat https://www.explico.ai/jv/. We recommend you carefully read this statement. In our processing we comply with the requirements of US privacy legislation. That means, among other things, that:

  • kita kanthi jelas nyebutake tujuan kanggo ngolah data pribadi. Kita nindakake kanthi pratelan privasi iki;
  • kita target kanggo matesi koleksi data pribadi mung data pribadi sing dibutuhake kanggo tujuan sing sah;
  • luwih dhisik njaluk idin saka wong tuwa kanggo ngolah data pribadi ing kasus sing mbutuhake idin saka wong tuwa;
  • kita njupuk langkah-langkah keamanan sing cocog kanggo nglindhungi data pribadi bocah lan uga mbutuhake iki saka pihak sing ngolah data pribadi kanggo pihak kita;
  • kita ngajeni hak ngakses data pribadi anak utawa wis mbenerake utawa mbusak, panjaluk saka wong tuwa utawa wali.

Yen sampeyan duwe pitakon, utawa pengin ngerti persis data sing disimpen kanggo sampeyan utawa bocah, hubungi kita.

1. Tujuan

Kita nggunakake data pribadi saka bocah kanggo siji utawa luwih saka tujuan ing ngisor iki:

  • Registrasi

2. Registrasi

Kadhangkala bocah kudu ndhaptar ing situs web kanggo main game utawa ndeleng konten. Kanggo tujuan iki, kita nggunakake data ing ngisor iki:

  • jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • alamat email saka bocah kasebut
  • alamat email saka wong tuwa utawa wali

3. idin Parental sing bisa diverifikasi

COPPA requires that we search consent from a parent or guardian if we wish to collect personal data from a child. We use the following method(s):

  • Kita njaluk ijin dhuwur kanthi njaluk verifikasi kertu kredit

Wong tuwa lan wali bisa nolak idin kasebut, lan bisa njaluk kita mbusak informasi pribadi sing bisa dikumpulake. Iki bisa uga ateges akun utawa anggota bakal dihentikan.

4. Yen idin wong tuwa sing wis diverifikasi ora dibutuhake

Persetujuan saka wong tuwa sing ora bisa diverifikasi ora dibutuhake ing:

  1. informasi kontak online sing dikoleksi saka bocah sing digunakake mung kanggo nanggapi langsung siji-siji kanggo panjaluk tartamtu saka bocah kasebut lan ora digunakake kanggo kontak maneh bocah kasebut lan ora dikelola nganggo formulir sing bisa dipikolehi dening operator;
  2. panjalukan kanggo jeneng utawa informasi kontak online saka wong tuwa utawa bocah sing digunakake kanggo tujuan kanggo entuk idin saka wong tuwa utawa menehi kabar lan yen informasi kasebut ora dikelola nganggo formulir sing bisa dipikolehi dening operator yen idin saka wong tuwa ora dipikolehi sawise alesan sing cukup wektu;
  3. informasi kontak online sing dikoleksi saka bocah sing digunakake mung kanggo nanggapi luwih saka sepisan langsung menyang panjaluk tartamtu saka bocah kasebut lan ora digunakake kanggo kontak maneh bocah kasebut ing sanjabane panjaluk kasebut
    1. yen, sadurunge ana tanggepan tambahan sawise tanggepan awal marang bocah, operator nggunakake upaya sing cukup kanggo menehi kabar babagan wong tuwa babagan informasi kontak online sing dikoleksi saka bocah kasebut, tujuane kanggo digunakake, lan kesempatan kanggo wong tuwa njaluk operator ora nggunakake informasi luwih dhisik lan ora dijaga nganggo formulir sing bisa dipikolehi; utawa
    2. without notice to the parent in such circumstances as the Commission may determine are appropriate, taking into consideration the benefits to the child of access to information and services, and risks to the security and privacy of the child;
  4. jeneng bocah lan informasi kontak online (yen perlu kanggo nglindhungi safety peserta bocah ing situs kasebut)
    1. digunakake mung kanggo nglindhungi keamanan kasebut;
    2. ora digunakake kanggo kontak maneh bocah kasebut utawa kanggo tujuan liyane; lan
    3. ora dibeberke ing situs iki,
    yen operator nggunakake upaya sing cukup kanggo menehi kabar babagan wong tuwa babagan jeneng lan informasi kontak online sing dikoleksi saka bocah kasebut, tujuane kanggo digunakake, lan kesempatan kanggo wong tuwa kanggo njaluk operator ora nggunakake maneh informasi lan ora bisa dijaga ing bentuk sing bisa dipikolehi; utawa
  5. koleksi, panggunaan, utawa panyebaran informasi kasebut dening operator situs web utawa layanan online sing dibutuhake
    1. kanggo nglindhungi keamanan utawa integritas situs web;
    2. kanggo njupuk pancegahan saka kewajiban;
    3. kanggo nanggapi proses yudisial; utawa
    4. nganti dileksanakake miturut ukum ukum liyane, kanggo menehi informasi marang lembaga penegak ukum utawa kanggo investigasi prakara sing gegandhengan karo keamanan umum

5. Praktek pambocoran

Kita mung nuduhake data iki karo Panyedhiya Layanan lan kategori wong utawa entitas pihak katelu ing ngisor iki:

Tujuan transfer data: Alat Google API
Negara utawa negara sing dununge pihak katelu iki: Amerika Serikat

Tujuan transfer data: Toko Apple IOS
Negara utawa negara sing dununge pihak katelu iki: Amerika Serikat

Tujuan transfer data: Panggunaan aplikasi
Negara utawa negara sing dununge pihak katelu iki: Amerika Serikat

Kita nyampekano informasi pribadi yen diwajibake miturut ukum utawa prentah pengadilan, minangka tanggepan karo lembaga penegak ukum, utawa yen kita yakin pambocoran bisa nggampangake investigasi sing gegandhengan kanggo nglindhungi safety bocah.

6. Kepiye cara nanggepi sinyal Aja Lacak

Situs web kita nanggapi lan ndhukung kolom panjaluk header Aja Lacak (DNT). Yen sampeyan nguripake DNT ing browser, preferensi kasebut bakal dikomunikasikake ing judhul panjaluk HTTP, lan kita ora bakal nglacak prilaku browsing sampeyan.

7. Cookie

Situs web kita nggunakake cookie. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, waca Kebijakan Cookie babagan Aja Sade Informasi pribadi kaca web 

8. Keamanan

Kita setya keamanan data pribadi. Kita njupuk langkah keamanan sing cocog kanggo matesi penyalahgunaan lan akses sing ora sah menyang data pribadi. Iki nggawe manawa mung wong sing prelu duwe akses menyang data sampeyan, akses menyang data dilindhungi, lan langkah-langkah keamanan kita ditinjau kanthi rutin.

9. Rincian kontak

Hubungi kita ing alamat ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon babagan Pernyataan Privasi Anak iki utawa babagan koleksi lan praktik panggunaan:
Explico, LLC
10117 SE Jalan Lor
Suite F1173
Clackamas, UTAWA 97015
Amerika Serikat
Situs web: https://www.explico.ai/jv/
Email: info@explico.ai

Nomer telpon: +1 (503) 210-1970


Copyright 2020 Explico, LLC Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
jv_IDBasa Jawa