older

Gizlilik bildirimi (CA)

Bu Gizlilik bildirimi en son Ağustos 18, 2020 tarihinde değiştirildi. En son Mart 18, 2021 tarihinde kontrol edildi ve Kanada vatandaşları için geçerlidir.

Bu Gizlilik bildiriminde, sizin hakkınızda elde ettiğimiz verilerle https://www.explico.ai/tr/ neler yaptığımızı açıklıyoruz. Bu bildirimi çok dikkatlice okumanızı. İşlemimizde gizlilik mevzuatının gerekliliklerine uyuyoruz. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, şu anlama gelir:

  • kişisel amaç amaçladığımız amaçlarımızıiyoruz. Bunu bu Gizlilik bildirimi ile yapıyoruz;
  • kişisel veri toplama kaynak meşru için gerekli olan kişisel verilerle hedefliyoruz;
  • Onayınız onayınızı alınacak kişisel verilerinizi işlemek için açık onayınızı isteriz;
  • kişisel verilerinizi korumak için güvenli güvenlik önlemleri ve ayrıca kişisel kişisel adımıza işleyen taraflardan talep etmek;
  • isteğiniz üzerine kişisel verilerinize erişme veya düzeltmesini veya silinmesini sağlama hakkınıza saygı duyuyoruz.

Sizin için herhangi bir sorunuz varsa veya bizimle iletişime geçelim.

1. Amaç ve veri kategorileri

Toplanacak kişisel bilgilerin kategorileri ve kategorilerin hangi amaçla kullanılacağı.

1.1 Yaptığımız amaçlarla kullanıyoruz:

İletişim - Telefon, posta, e-posta ve / veya web formları iade

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • Bireyin fiziksel veya iletişim iletişimine izin veren diğer tüm tanımlayıcılar
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.2 Yaptığımız amaçlarla kullanıyoruz:

Ödemeler

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • Banka hesabı numarası
  • Banka hesap numarası kredi kartı numarası gibi finansal bilgiler
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.3 Yaptığımız amaçlarla kullanıyoruz:

Bir hesabı kaydetme

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • İstihdam
  • Banka hesabı numarası
  • Banka hesap numarası kredi kartı numarası gibi finansal bilgiler
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.4 Yaptığımız amaçlarla kullanıyoruz:

Haber bültenleri

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • İstihdam
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.5 Yaptığımız amaçlarla kullanıyoruz:

Bir müşterinin satın almak istediği veya satın hizmetleri veya ürünleri desteklemek

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • Banka hesabı numarası
  • Banka hesap numarası kredi kartı numarası gibi finansal bilgiler
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.6 Sitenizi aşağıdaki amaçlarla kullanıyoruz:

Yasal okumalara uyabilme

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • Banka hesabı numarası
  • Banka hesap numarası kredi kartı numarası gibi finansal bilgiler
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.7 Yaptığımız amaçlarla kullanıyoruz:

Web sitesi geliştirmek için derleme ve analiz etme.

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • Banka hesabı numarası
  • Banka hesap numarası kredi kartı numarası gibi finansal bilgiler
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.8 Sitenizi aşağıdaki amaçlarla kullanıyoruz:

Kişiselleştirilmiş ürün ve hizmetler sunabilmek

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • İstihdam
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

1.9 Yaptığımız amaçlarla kullanıyoruz:

Verileri Üçüncü Taraflara satmak

Aşağıdaki veri kategorileri toplanır

  • Adı ve soyadı
  • Hesap adı veya takma ad
  • Sokak adı ve şehir veya kasaba adı da dahil olmak üzere bir ev veya diğer fiziksel adres
  • Bir e-posta adresi
  • Bir telefon numarası
  • IP adresi
  • Bir imza
  • Eğitim bilgisi
  • Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler
  • İstihdam
  • Biyometrik bilgi
  • Göz atma geçmişi, arama geçmişi ve bir tüketicinin ve #039; bir İnternet Web sitesi, uygulaması veya reklamıyla etkileşimine ilişkin bilgiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere İnternet etkinliği bilgileri
  • Şişeleyici Hedef
  • Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler

2. Diğer taraflarla paylaşma

Bu kısaca sağladığımız diğer alıcılarla paylaşır veya açarız:

Veri aktarımının amacı: Google API Araçları
Bu üçüncü tarafın bulunduğu ülke veya eyalet: Amerika Birleşik Devletleri

Veri aktarımının amacı: Apple IOS Mağazası
Bu üçüncü tarafın bulunduğu ülke veya eyalet: Amerika Birleşik Devletleri

Veri aktarımının amacı: Uygulama kullanımı
Bu üçüncü tarafın bulunduğu ülke veya eyalet: Amerika Birleşik Devletleri

Kanun veya mahkeme emriyle, bir kolluk kuvvetine cevaben, diğer kanunların izin verilen ölçüde, bilgi sağlaması veya kamu güvenliği ile ilgili bir konuda soruşturma yapılması zorunlu kişisel bilgileri ifşa ederiz.

3. Takip Etme sinyallerine ve Küresel Gizlilik Kontrolü'ne nasıl yanıt veririz

Web sitemiz takip Etme Tarayıcınızda DNT'yi aç, bu tercihler HTTP istek başlığında bize iletilir ve tarama davranışınızı izlemeyiz.

4. Çerezler

Web sitemiz tanımlama bilgileri kullanır. Çerezler hakkında daha fazla bilgi için, lütfen Çerez Politikamıza bakın. Çerez politikası (CA) webpage. We have concluded a data Processing Agreement with Google.

5. Güvenlik

Kişisel verilerin güvenliğini taahhüt ediyoruz. Kişisel verilere kötüye kullanım ve yetkisiz erişimi sınırlandırmak için uygun güvenlik önlemlerini alıyoruz. Bu, verilerinize yalnızca gerekli kişilerin erişmesini, verilere erişimin korunmasını ve güvenlik önlemlerimizin düzenli olarak gözden geçirilmesini sağlar.

6. üçüncü taraf web siteleri

Bu Gizlilik bildirimi, web sitemizdeki bağlantılarla üçüncü taraf web siteleri için değildir. Bu üçüncü tarafların kişisel verilerinizi güvenilir veya güvenli bir şekilde ele aldığını garanti edemeyiz. Bu web sitelerini kullanmadan önce bu web sitelerinin Gizlilik bildirimlerini okumanızı karşı.

7. Bu Gizlilik bildirimindeki

Bu gizlilik bildiriminde değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Değişikliklerden haberdar olmak için bu Gizlilik bildirimine düzenli olarak başvurmanız gerekir. Ayrıca, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz.

8. Sitenize erişme ve verilerinizi değiştirme

Herhangi bir sorunuz varsa veya hakkımızda hangi kişisel verilerimiz bilmek, lütfen bizimle iletişime geçin. Lütfen kim olduğunuzu belirtmek için emin olun. Herhangi bir sipariş bilgileri vereceğiz. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

8.1 Kişisel verilerinizle ilgili olarak aşağıdaki haklara yönelik

  1. Hakkınızda işlediğimiz verilere erişim için bir istek gönderebilirsiniz.
  2. Hakkınızda işlediğimiz verilere genel olarak kullanılan bir örnek aslında bir bakış isteyebilirsiniz.
  3. Verilerin iletilmesi veya bulaşmasını iletmek gerekir. Uygun olan bilgileri, değiştirilen bilgiler söz konusu kayıt erişimi olan üçüncü taraflara iletilecektir.
  4. Yasal veya sözleşmeye bağlı kısıtlamalara tabi olarak, istediğiniz zaman onayınızı geri çekme hakkına sahip. Bu tür bir geri çekilmenin sonuçları hakkında bilgilendirileceksiniz.
  5. Kuruluşumuza PIPEDA'ya uymama ile ilgili bir sorunu ve bu sorun çözülmez Kanada Gizlilik Komiseri Ofisi'ni ele alma hakkına bak.
  6. Kişisel kişisel, PIPEDA kapsamında kişisel zaten bir bilginin halihazırda olması durumunda alternatif olarak iletilmesini talep eden duyusal engelli kişiye alternatif bir şekilde erişim vereceğiz. Bu biçim var olur; veya (b) bireyin haklarını kullanabilmesi için bu formata dönüştürülmesinin makul ve gerekli olması.

9. Çocuklar

Çocuklarla ilgili gizlilik bildirimimiz için lütfen özel Çocuk Gizlilik Bildirimi'ne bakın.

10. İletişim detayları

Explico, LLC
10117 SE Sunnyside Yolu
Suite F1173
Clackamas, VEYA 97015
Amerika Birleşik Sergisi
İnternet sitesi: https://www.explico.ai/tr/
E-posta: info@explico.ai

Telefon numarası: +1 (503) 210-1970

Kuruluşun politikaları ve uygulamaları için ve şikayet veya soruların iletilebileceği bir kişi tayin ettik:
Explico, LLC
Steven Schroedl'ın dikkatine
10117 SE Sunnyside Yolu
Suite F1173
Clackamas, VEYA 97015

Ek

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın.

WP-İstemci

Hangi kişisel verileri topluyoruz ve neden topluyoruz

Bu metin, yöneticinin buraya ne tür bilgiler eklemesi gerektiğini veya şablonunuzda sağladığınız bu bilgilerle ne yapması gerektiğini açıklar.

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın.

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın.

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın.

Telif Hakkı 2021 Explico, LLC Tüm Hakları Saklıdır.
tr_TRTürkçe