older

Gizlilik bildirimi (İngiltere)

Bu gizlilik bildirimi en son tarihinde güncellendi Ağustos 18, 2020 ve Birleşik Krallık vatandaşları ve yasal daimi sakinleri için geçerlidir.
 

Bu gizlilik bildiriminde, sizin hakkınızda elde ettiğimiz verilerle ne yaptığımızı açıklıyoruz. https://www.explico.ai/tr/. Bu beyanı dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz. İşlemlerimizde gizlilik mevzuatının gerekliliklerine uyuyoruz. Bu, diğer şeylerin yanı sıra:

  • kişisel verileri işlediğimiz amaçları açıkça belirtiriz. Bunu bu gizlilik bildirimi aracılığıyla yapıyoruz;
  • kişisel veri toplamamızı yalnızca meşru amaçlar için gerekli olan kişisel verilerle sınırlamayı hedefliyoruz;
  • rızanızı gerektiren durumlarda kişisel verilerinizin işlenmesi için öncelikle açık rızanızı talep ediyoruz;
  • kişisel verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz ve bunu bizim adımıza kişisel verileri işleyen taraflardan talep ediyoruz;
  • Talebiniz üzerine kişisel verilerinize erişme veya bunları düzeltme veya silme hakkınıza saygı duyuyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya sizin hakkınızda tam olarak hangi verileri sakladığımızı bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

1. Amaç, veri ve saklama süresi

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand) 

2. Diğer taraflarla paylaşmak

We only share this data with processors and with other third parties for which consent must be obtained. It concerns the following party or parties:

İşlemciler

İsim: Alphabet Inc.
Ülke: Amerika Birleşik Devletleri
Amacı: Google API Araçları

İsim: Apple Inc.
Ülke: Amerika Birleşik Devletleri
Amacı: Apple IOS Mağazası

İsim: Unity Teknolojileri
Ülke: Amerika Birleşik Devletleri
Amacı: Uygulama kullanımı

Third parties

3. Çerezler

Web sitemiz tanımlama bilgileri kullanır. Çerezler hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez politikası.  We have concluded a data processing agreement with Google. 

4. Güvenlik

Kişisel verilerin güvenliğini taahhüt ediyoruz. Kişisel verilere yönelik kötüye kullanımı ve yetkisiz erişimi sınırlandırmak için uygun güvenlik önlemlerini alıyoruz. Bu, verilerinize yalnızca gerekli kişilerin erişmesini, verilere erişimin korunmasını ve güvenlik önlemlerimizin düzenli olarak gözden geçirilmesini sağlar. 

5. Üçüncü taraf web siteleri

Bu gizlilik bildirimi, web sitemizdeki bağlantılarla bağlanan üçüncü taraf web siteleri için geçerli değildir. Bu üçüncü tarafların kişisel verilerinizi güvenilir veya emniyetli bir şekilde ele alacağını garanti edemeyiz. Bu web sitelerini kullanmadan önce bu web sitelerinin gizlilik bildirimlerini okumanızı tavsiye ederiz. 

6. Bu gizlilik bildirimindeki değişiklikler

Bu gizlilik bildiriminde değişiklik yapma hakkını saklı tutarız. Herhangi bir değişiklikten haberdar olmak için bu gizlilik bildirimine düzenli olarak başvurmanız önerilir. Ek olarak, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz. 

7. Verilerinize erişme ve verileri değiştirme

Herhangi bir sorunuz varsa veya hakkınızda sahip olduğumuz kişisel verileri öğrenmek istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinizin neden gerekli olduğunu, bunlara ne olacağını ve ne kadar süreyle saklanacağını bilme hakkına sahipsiniz.
  • Erişim hakkı: Bizim tarafımızdan bilinen kişisel verilerinize erişme hakkına sahipsiniz.
  • Düzeltme hakkı: Kişisel verilerinizi dilediğiniz zaman ekleme, düzeltme, silme veya bloke etme hakkına sahipsiniz.
  • Verilerinizi işlememiz için bize izin verirseniz, bu izni iptal etme ve kişisel verilerinizi silme hakkına sahipsiniz.
  • Verilerinizi aktarma hakkı: Tüm kişisel verilerinizi denetleyiciden talep etme ve bütünüyle başka bir denetleyiciye aktarma hakkına sahipsiniz.
  • İtiraz hakkı: Verilerinizin işlenmesine itiraz edebilirsiniz. İşleme için haklı gerekçeler olmadıkça buna uyuyoruz.

Yanlış kişiye ait herhangi bir veriyi değiştirmediğimizden veya silmeyeceğimizden emin olabilmemiz için lütfen daima kim olduğunuzu açıkça belirttiğinizden emin olun.

 

8. Şikayette bulunmak

Kişisel verilerinizin işlenmesini ele alma şeklimizden (bir şikayet) memnun değilseniz, Bilgi Komisyonu Ofisine şikayette bulunma hakkına sahipsiniz:

Wycliffe Evi
Su Yolu
Wilmslow
Cheshire
SK9 5AF

9. Veri Koruma Görevlisi

Our Data Protection Officer has been registered with the Information Commissioner’s Office. If you have any questions or requests with respect to this privacy statement or for the Data Protection Officer, you may contact Steven Schroedl, or via admin@explico.ai

10. Çocuklar

Çocuklarla ilgili gizlilik bildirimimiz için lütfen özel Çocukların Gizlilik Beyanı

11. İletişim bilgileri

Explico, LLC
10117 SE Sunnyside Yolu
Suite F1173
Clackamas, VEYA 97015
Amerika Birleşik Sergisi
İnternet sitesi: https://www.explico.ai/tr/
E-posta: info@explico.ai
Telefon numarası: +1 (503) 210-1970

Ek

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın.

WP-İstemci

Hangi kişisel verileri topluyoruz ve neden topluyoruz

Bu metin, yöneticinin buraya ne tür bilgiler eklemesi gerektiğini veya şablonunuzda sağladığınız bu bilgilerle ne yapması gerektiğini açıklar.

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın.

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın.

Akismet

Akismet anti-spam hizmetimizi kullanan Sitelere yorum yapan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Topladığımız bilgiler, Kullanıcının Site için Akismet'i nasıl kurduğuna bağlıdır, ancak tipik olarak yorumcunun IP adresini, kullanıcı aracısını, yönlendireni ve Site URL'sini (adı, kullanıcı adı, e-posta gibi doğrudan yorumcu tarafından sağlanan diğer bilgilerle birlikte) içerir. adres ve yorumun kendisi).

Slider Devrimi

Google Web Yazı Tiplerini (varsayılan) kullanıyorsanız veya Slider Revolution'da YouTube veya Vimeo aracılığıyla video veya ses oynatıyorsanız, ilgili metin ifadesini gizlilik polisinize eklemenizi öneririz:

Youtube

Web sitemiz, Google tarafından işletilen YouTube'dan eklentiler kullanıyor. Sayfaların operatörü YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bir YouTube eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, YouTube sunucularına bağlantı kurulur. Burada YouTube sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube, göz atma davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize olanak tanır. Bunu YouTube hesabınızdan çıkış yaparak önleyebilirsiniz. YouTube, web sitemizi çekici hale getirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, YouTube'un veri koruma beyanında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Web sitemiz, Vimeo video portalı tarafından sağlanan özellikleri kullanır. Bu hizmet Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanmaktadır. Vimeo eklentisi içeren sayfalarımızdan birini ziyaret ederseniz, Vimeo sunucularına bağlantı kurulur. Burada Vimeo sunucusuna hangi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz hakkında bilgi verilir. Ek olarak, Vimeo IP adresinizi alacaktır. Bu, eklentimizi ziyaret ettiğinizde veya bir Vimeo hesabınız olmadığında Vimeo'da oturum açmadıysanız da geçerlidir. Bilgiler, depolandığı ABD'deki bir Vimeo sunucusuna iletilir. Vimeo hesabınızda oturum açtıysanız, Vimeo, tarama davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmenize izin verir. Vimeo hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Kullanıcı verilerinin nasıl işleneceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Vimeo Gizlilik Politikasına bakın https://vimeo.com/privacy.

Google Web Yazı Tipleri

Yazı tiplerinin tek tip gösterimi için bu sayfa Google tarafından sağlanan web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı açtığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcınızın önbelleğine yükler. Bu amaçla tarayıcınızın Google sunucularına doğrudan bir bağlantı kurması gerekir. Google böylece web sayfamıza IP adresiniz üzerinden erişildiğini fark eder. Google Web yazı tiplerinin kullanımı, eklentimizin tek tip ve çekici bir sunumu için yapılır. Bu, Sanat uyarınca haklı bir menfaat teşkil eder. 6 (1) (f) DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınız tarafından standart bir yazı tipi kullanılır. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://developers.google.com/fonts/faq ve Google'ın gizlilik politikasında https://www.google.com/policies/privacy/.

Ses bulutu

Sayfalarımızda, SoundCloud sosyal ağının (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) eklentileri entegre edilebilir. SoundCloud eklentileri, sitemizdeki SoundCloud logosu ile tanınabilir. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, eklenti aracılığıyla tarayıcınız ile SoundCloud sunucusu arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Bu, SoundCloud'un IP adresinizden sitemizi ziyaret ettiğiniz bilgileri almasını sağlar. SoundCloud hesabınızda oturumunuz açıkken "Beğen" veya "Paylaş" düğmelerine tıklarsanız, sayfalarımızın içeriğini SoundCloud profilinize bağlayabilirsiniz. Bu, SoundCloud'un kullanıcı hesabınızla sayfalarımıza ziyaretleri ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu sayfaların sağlayıcısı olarak, aktarılan verilerin içeriği veya SoundCloud tarafından nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığını belirtmek isteriz. SoundCloud'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://soundcloud.com/pages/privacy adresine gidin. SoundCloud'un sitemizi ziyaretinizi SoundCloud hesabınızla ilişkilendirmesini istemiyorsanız, lütfen SoundCloud hesabınızdan çıkış yapın. 

Telif Hakkı 2021 Explico, LLC Tüm Hakları Saklıdır.
tr_TRTürkçe